Personvernerklæring

Markedsføringsforeningen i Stavanger personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Markedsføringsforeningen i Stavanger samler inn og bruker personopplysninger. Markedsføringsforeningen i Stavanger, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Der det daglige ansvaret er delegert, kommer det fram under hvert enkelt punkt. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra våre nettsteder (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Behandling av personopplysninger på mffs.no

Daglig leder har ansvaret for Markedsføringsforeningen i Stavanger sine behandlinger av personopplysninger på mffs.no med tilhørende undersider. Det er frivillig for de som besøker nettstedet å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester, for eksempel å motta nyhetsbrev eller sende inn påmelding til arrangementer. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på egne servere som driftes i nettskyen. 

Nettstatistikk

Markedsføringsforeningen i Stavanger samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på mffs.no. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker.

Informasjonskapsler

Cookies – eller «informasjonskapsler» – er en standard teknologi som stort sett alle nettsteder benytter i dag. Cookies er små tekstfiler som blir lagret på datamaskinen din. Filene inneholder informasjon om for eksempel innstillinger du gjør på nettstedet, teknisk informasjon om enheten du bruker, hvilke sider på nettstedet vårt du besøker, og hvordan du navigerer mellom de ulike sidene.

Følgende informasjonskapsler brukes på mffs.no

Markedsføringsforeningen i Stavanger bruker Google Analytics for å analysere bruken av nettsidene. Google Analytics bruker cookies. Informasjonen som blir generert av en slik cookie ved bruk av mffs.no blir sendt til Google og lagret på servere i USA. Google bruker denne informasjonen til å vurdere bruken av nettstedet, sammenstille rapporter om aktiviteten på nettstedet, og for å yte andre tjenester i tilknytning til aktiviteter på nettsiden og bruk av Internett. Google kan også overføre denne informasjonen til tredjeparter dersom lovgivningen skulle kreve dette, eller i tilfeller der tredjeparter håndterer informasjon på vegne av Google.

Vi bruker Facebook Connect og Facebook Custom Audience. Les mer om disse hos Facebook. Disse registreres når du besøker mffs.no for å kunne annonsere til deg i Facebook sitt nettverk. Flere nettsteder bruker slike cookies i dag slik at Facebook skal kunne vise deg annonser som er relevante for deg og din tidligere søkehistorikk. Slik kan Facebook også nedprioritere annonser som ikke er relevant eller interessante for deg, og gjøre din totale brukeropplevelse på Facebook bedre.

Markedsføringsforeningen i Stavanger lagrer informasjon om hvilke søkeord du benytter i søkeverktøyet på mffs.no. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i Google Analytics.

«Kontakt oss» funksjonen på mffs.no er en funksjon der du kan angi ditt navn, e-post og en melding for at vi skal ta kontakt med deg. Bruker du denne funksjonen vil e-postadressen din bli lagret i vår database.

Registrering til events

Når man registrer seg til events via mffs.no, krever vi at man registrer navn, epost og jobbstilling til alle deltakere. Ved registering må man også godta å motta informasjon relatert til eventen via e-post. 

Nyhetsbrev

Markedsføringsforeningen i Stavanger sender ut nyhetsbrev cirka én gang per måned via e-post. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. For utsendelse av nyhetsbrev benytter Markedsføringsforeningen i Stavanger tjenesten Mailchimp. Lister over mottakere lagres da i databasen på serveren til Mailchimp i USA. Disse deles ikke med andre og deaktiveres når du sier opp abonnementet. E-postadressen deaktiveres også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv. Tjenesten som brukes for å sende ut nyhetsbrev kobler e-post adressen din til tidspunkt og sted for åpning av e-post og hvilke lenker du har klikket på i tillegg til informasjon om enheten du bruker.