Dato:

02.10.2020

Tid:

08:00 - 10:30

Sted:

Stavanger Kino

Pris:

Gratis / 450 kr

I samarbeid med CAPA og Stavanger Kino ønsker MFFS å inspirere deg ved å vise Grand Prix-vinnerne fra årets Cannes Lions.

Cannes Lions er verdens største festival for kreativitet og arrangeres årlig på den franske riviera i midten av juni. Den ble startet i 1954 som en ren reklamefilm-festival, men har siden 2011 titulert seg som Cannes Lions International Festival of Creativity. Rundt 15.000 mennesker samlet seg i og rundt Festivalpalasset i år for å høre på flere hundre foredrag og workshops fra mange av verdens mest anerkjente selskaper, gå på Awards show hvor man deler ut løvene til verdens beste kreative jobber det siste året og for å mingle med sine kollegaer, kunder og konkurrenter.

Bli inspirert av verdens aller beste kreative jobber de siste årene innen Film, PR, Mobile, Digital, Design, Entertainment, Innovation og mange andre kategorier. Espen Strand Henriksen, en bergenser boende i Sandnes, er representant for Cannes Lions i Norge sammen med CAPA, og vil lose oss gjennom vinner-arbeidene denne høstmorgenen på Stavanger Kino.

Her er CNBC sin forklaring av hva Cannes Lions er: https://www.youtube.com/watch?v=IQcf_JvQpJE

Her er fjorårets store vinner med bl.a 4 Grand Prix og 10 gull: https://www.youtube.com/watch?v=fADyZ2NL-xY

  • Registrering til denne hendelsen er stengt

Tidligere arrangementer

Hold deg oppdatert!

Hold deg oppdatert ved å registrere deg på vårt nyhetsbrev. Det vil være nyttig. Vi lover.