Dato:

16.02.2023

Tid:

11:00 - 13:00

Sted:

GamlaVærket

Pris:

995,- / 1595,-

Deltakere:

50 (21 ledig)

Velkommen til Lunsj-lynkurs i "Lær deg å pitche"!

Hvordan presenterer du idéen din på ett minutt? Hvordan vekker du tilhørerens nysgjerrighet? Og hvordan overbeviser du? Blir med på et lynkurs i pitching.

På dette kurset lærer du deg å pitche produktet, tjenesten, prosjektet eller forretningsidéen din på en profesjonell og overbevisende måte. Gjennom konkrete oppgaver lærer du deg å bygge opp en pitch som vekker interesse, bygger troverdighet og vinner oppslutning.

Kurset skal være på GamlaVærket, i en historisk ramme, med en unik sjel og atmosfære. GamlaVærket ligger rett ved togstasjonen i Sandnes Sentrum, med togavganger hver 15 min.

Vi starter kl 11.00 med husets nydelige fiskesuppe til lunsj. (Foretrekker du noe annet enn fisk, så ordner vi det også.). Kurset begynner kl.11.30.

 

Vis deltakere

  • Registrering til denne hendelsen er stengt
speaker-image

Christoffer Leborg

Christoffer har i over 25 år hjulpet bedrifter og organisasjoner med å finne, formulere og formidle sitt budskap. Gjennom årene har han coachet politikere, næringslivsledere og idrettstopper, og har i flere år vært tilknyttet TEDxOslo hvor han som Speakers Coach har hjulpet en lang rekke foredragsholdere med å gjøre sine ideer «worth sharing».

Tidligere arrangementer

Hold deg oppdatert!

Hold deg oppdatert ved å registrere deg på vårt nyhetsbrev. Det vil være nyttig. Vi lover.