Dato:

17.06.2021

Tid:

09:00 - 10:30

Sted:

Zoom

Pris:

0 / 500

Bærekraft, miljø, det grønne skifte – vi snakker om det, vi skriver om det. Men, hva betyr dette egentlig for deg som markedsfører og din merkevare? Bli med på et lærerikt webinar sammen med Petter Gulli, grunnlegger og strategisk rådgiver innen bærekraftig merkevarebygging i 12YEARS.

Nordmenn har det nest høyeste personlige forbruket i Europa. Samtidig sier 8 av 10 at de ønsker å leve mer bærekraftig. Så hvordan opptrer du som markedsfører i en verden der både kunder og leverandører setter nye krav, og hvor utfordrere med nye bærekraftige forretningsmodeller popper opp i alle bransjer?

Nei, det hjelper ikke å skrive bærekraft i annenhver setning. Først må du finne en tydelig, relevant og ikke minst troverdig rolle for merkevaren din. Det kanskje lettere enn du tror. 

I dette frokostmøte lærer du mer om:

  • Hvordan vi få engasjert folk flest i det grønne skiftet?
  • Hvordan kan du skape konkurransefortrinn ut av bærekraft?
  • Hvordan kan du hindre grønnvasking og misbruk av bærekraftsmålene?

Det blir én time foredrag og én halvtime i etterkant til spørsmål.

Om foredragsholderen:
Petter Gulli er en underholdende og inspirerende foredragsholder som er kjent for sitt unike engasjement, noe som også kommer tydelig gjennom i digitale kanaler. I mer enn 30 år har han jobbet med reklame og markedsføring, eller turboen på forbrukermaskineriet som han selv kaller det. I 2018 sa han opp jobben som partner i et av Norges ledende digitalbyråer for å konsentrere seg 100 % om det han brenner for. Han er grunnlegger og strategisk rådgiver innen bærekraftig merkevarebygging i 12YEARS, en av initiativtakerne til Grønnvaskingsplakaten, styremedlem i WWF Verdens Naturfond og forfatter av boka «HÅP – en praktisk guide for klimaoptimister». Petter vant prisen «Årets ildsjel 2020», for hans utrettelige jobb med å formidle kunnskap, erfaringer og løsninger fra sitt fagfelt, og for å bidra til å en mer bærekraftig framtid.

Vis deltakere

  • Registrering til denne hendelsen er stengt

Tidligere arrangementer

Hold deg oppdatert!

Hold deg oppdatert ved å registrere deg på vårt nyhetsbrev. Det vil være nyttig. Vi lover.