Dato:

23.10.2019

Tid:

08:00 - 09:30

Sted:

Clarion Hotel Energy

Pris:

Gratis / 450 kr

Frokostmøte med influencer, forfatter og kommunkasjonsrådgiver Mari Hult. 

Vi gleder oss stort til å få besøk av Mari Hult! Siden 2010 har hun delt sine oppskrifter i Norges største og mest leste vegetar-/veganblogg – vegetarbloggen.no. Med sin personlige og direkte stil klarer hun å engasjere folk rundt seg på en flott måte!

På frokostmøtet 23. oktober skal Mari dele noen glimt fra sin reise som blogger, markedsfører og Influencer. Hvordan startet hun? Hvordan var det å starte blogg, eksperimentere på kjøkkenet for å finne nye vegetaroppskrifter og etterhvert lære seg både fotografering og videoredigering? Hvordan jobber hun med merkevaren sin i ulike kanaler, både online og offline? I desember 2014 fikk Mari Hult en samarbeidskontrakt med United Influencers, som også jobber med Influencere som Caroline Berg Eriksen, Sophie Elise og Ida Wulff. Gjennom denne prosessen ble bloggen litt mer formalisert, men drivkraften og hennes personlige stil er den samme. 

Mari Hult er en spennende markedsfører med stor gjennomføringskraft, og vi gleder oss til å høre noen av historiene hennes på frokostmøtet! 

  • Registrering til denne hendelsen er stengt
speaker-image

Mari Hult

I 2016 ga hun ut bestselgeren “Sykt godt” på Frisk forlag og i 2018 kom oppfølgeren “Sykt enkelt”. I september i år ga hun ut fagboken “Plantebasert kosthold” sammen med Tanja Kalchenko og Nina C. Johansen. Til daglig jobber hun som kommunikasjonsrådgiver på Universitetet i Stavanger, og all fritid går med på blogging, kurs, foredrag, sosiale medier og bokskriving.

Tidligere arrangementer

Hold deg oppdatert!

Hold deg oppdatert ved å registrere deg på vårt nyhetsbrev. Det vil være nyttig. Vi lover.