Dato:

25.01.2024

Tid:

09:00 - 11:00

Sted:

Webinar / Klingenberg Kino

Pris:

0,- / 850,-

Få med deg trendene du som markedsfører bør ha kunnskap om i året som kommer!

Sammen med MFO, kickstarter vi et nytt markedsføringsår med å gi deg de aller viktigste forbrukertrendene for det kommende året.

Du kan selv velge om du ønsker å delta digitalt eller ta turen til Oslo for å delta fysisk på eventet. Merk at det vil være begrensede plasser på Klinkenberg Kino i Oslo.

TrendWatching vil levere de ferskeste trendene til våre medlemmer. Victoria Loomes er leder for trender hos TrendWatching og har levert over 140 forbrukertrend-keynotes, webinarer, workshops og trendsafari i mer enn 30 byer over hele verden, både personlig og virtuelt.

Etter at Vicki har presentert årets største og viktigste forbrukertrender i et makroperspektiv, vil to lokale eksperter kommentere på noen av dem, sett fra et Norsk perspektiv.

Cecilie Langum Becker, økonomiekspert i NRK og for mange kjent fra TV-skjermen vil snakke om de dominerende økonomitrendene vi opplever, mens Henrik Ferdinand Hanssen, rådgiver i Opinion, vil kommentere rundt forbruketrender generelt. Samtalen vil bli fasilitert av Vicki Loomes. Så dette må du få med deg!

Sammen skal vi forutse fremtiden for både det globale og lokale markedet. Vi skal dykke inn i forbrukerens vaner og forventninger og gi deg innsikten du trenger for å holde deg ett skritt foran i 2024.

Målet med frokostmøtet er at du skal føle deg litt tryggere på hvilke tiltak du kan gjøre for å møte dine kunders behov og forventninger det kommende året.

Merk: Foredraget fra Trendwatching vil være på engelsk.  

På scenen møter du:

Viktig info

Påmeldingsfrist: 24.01.2024 kl. 18:00. Link til webinaret deles samme dag, og etter at påmeldingsfristen har gått ut.

Ønsker du å delta fysisk? Gratis for medlemmer og 850,- for ikke-medlemmer. Send en e-post til oss på post@mffs.no for påmelding til fysisk event.

Vis deltakere

  • Registrering til denne hendelsen er stengt

Tidligere arrangementer

Hold deg oppdatert!

Hold deg oppdatert ved å registrere deg på vårt nyhetsbrev. Det vil være nyttig. Vi lover.