Dato:

12.12.2019

Tid:

08:00 - 09:30

Sted:

Clarion Hotel Energy

Pris:

Gratis / 450 kr

Steffen startet det norske Snapchat-kontoret for snart to år siden, og var den gang bare det femte kontoret til Snapchat i Europa. 

Snapchat fortsetter å innovere med nye industriledende løsninger innenfor mobil. Spørsmålet er ikke lenger hvorvidt man som merkevare skal være tilstede på mobil, men hvordan og på hvilke flater. Brukerne er en tommel unna å skippe annonser, og nå mer enn noen gang er det viktig å vite hvordan man skal være tilstede på brukernes vilkår. Med sine over 2 millioner daglige norske brukere har Snapchat en unik innsikt over hva nordmenn engasjerer seg i og en viktig rolle i dagens medielandskap. 

Steffen vil vise hvordan norske annonsører utnytter løsningene for å nå sine målsetninger, og også vise til suksesscaser fra forskjellige bransjer. Han vil også komme med noen betraktninger rundt hvordan Norge skiller seg fra andre land i Snapchat-bruk.

  • Registrering til denne hendelsen er stengt

Steffen Rabben

Steffen jobber med å rådgi bedrifter og byråer på hvordan de kan benytte Snapchat best mulig for å oppnå sine forretningsmål. Han har tidligere jobbet 6 år i Google med bl.a byråfokus og forretningsutvikling.

Tidligere arrangementer

Hold deg oppdatert!

Hold deg oppdatert ved å registrere deg på vårt nyhetsbrev. Det vil være nyttig. Vi lover.