Dato:

19.10.2023

Tid:

09:00 - 12:00

Sted:

Webinar / Colosseum Kino, Oslo

Pris:

0,- / 850,-

I samarbeid med Markedsforeningen i Oslo kickstarter vi høsten med et skikkelig spennende event og webinar 19. oktober – Kanalbattle 2023! Få med deg en morgen der 10 utvalgte kanaler inkludert Google, Snapchat og TV 2, skal battle om å vinne årets kanalbattle 2023.

Du kan selv velge om du ønsker å delta digitalt eller ta turen til Oslo for å delta fysisk på eventet. Merk at det vil være begrensede plasser på Colosseum Kino i Oslo.

Så… hva er Kanalbattle 2023?

10 utvalgte kanalrepresentanter vil få 10 minutter hver til å pitche mulighetene som ligger i deres kanal, slik at de som sitter i salen kan sette opp den ultimate markedsføringsmiksen for sin bedrift. Det beste som har skjedd i matchmaking-universet siden Tinder!

I år som i fjor vil kanalene måtte besvare en spesifikk brief, og som i fjor vil vinneren avgjøres av både publikumsstemmer fra salen og fra dem som følger fra skjermen, i tillegg til en kompetent fagjury.

Under kan du lese et udrag fra årets brief, hvem som sitter i juryen, samt hvem som skal representere de ulike kanalene. Hele briefen kan du lese her

Kanalbattlen i 2022 samlet over 1000 markedsførere både fysisk og digitalt. Nå får du som medlem i MFFS mulighet til å delta, gratis!

Brief: MFO ZOO

En attraktiv og bynær dyrepark på Fornebu i Bærum kommune skal bli en helt ny og annerledes destinasjon som åpner våren 2024! Parken tilbyr noe helt nytt og fremtidsrettet til nærmiljøet på Østlandet og tilreisende gjester og har en tydelig grønn profil som skiller seg ut blant tilsvarende attraksjoner i Norge.

MFO ZOO kan by på mange fantastiske opplevelser som; småflytur over området, sommerskole for dyreglade barn, rideskole, kystsafari, saltvannsbasseng, minigård, undervannsmysterier, enhjørning-vandring og dinosaur rodeo hvor forhistoriske og eventyrlige skikkelser er blitt levende ved hjelp av AI. I tillegg tilbyr vi Østlandets
største inne/utendørs badeland som vil glede små og store året rundt!

Årets konferansier:
Marius Thorkildsen

Årets kanalrepresentanter:
Louise Fuchs – Team Tomorrow
Markus Pettersen, Kathrine Raknerud og Daniel Belsnes – Clear Channel
Mehmet Denizer – Google Norge
Elin Kjølseth – Moderne Media
Vilde Darvik – Max Social (Schibsted)
Lena Thorén og Helen Dessingthon – P4 Radio
Martin Wenstad Janssen og Haakon Gedde-Dahl – Snapchat
Gunnar Holm-Lintermann – Media Direct Norge
Glenn Engebretsen og Jeppe Skageng – TV 2
Martin Meiner – Aller Media Norway

Årets eminente fagjury:
Mira Kahn – Daglig leder, Monster Podcast
Joacim Sande – Markedsdirektør, Hansa Borg
Mari-Anne Tellefsen – Juryleder & styremedlem i MFO
Cathrine Aarvold Hofland – Managing Director, iProspect
Herman Stormyr – Byråleder, We Are Live

VIKTIG INFO

Link til webinaret deles 18.10.2023.

Ønsker du å delta fysisk? Gratis for medlemmer og 850,- for ikke-medlemmer. Send en e-post til oss på post@mffs.no for påmelding til fysisk event.

Vis deltakere

  • Registrering til denne hendelsen er stengt

Tidligere arrangementer

Hold deg oppdatert!

Hold deg oppdatert ved å registrere deg på vårt nyhetsbrev. Det vil være nyttig. Vi lover.