Dato:

09.11.2023

Tid:

08:00 - 09:45

Sted:

BI - Campus Stavanger, Byfjordparken 17, 4007 Stavanger

Pris:

0,- / 300,-

Deltakere:

70 (0 ledig)

I dagens medielandskap har bruken av video økt eksplosivt. Kvantiteten på video har gått opp og produksjonstiden har gått ned. Midt i denne innholds-bølgen finner vi VideoAssist, et videoselskap som har spesialisert seg på å skape engasjerende videoer for sosiale medier ved hjelp av enkle verktøy – bla. med mobil. VideoAssist har millioner av visninger for sine kunder.

De jobber med store og små kunder fra både B2B og B2C i en rekke bransjer som f.eks: Lyse, Aftenbladet, Viking FK, Sandnes Sparebank, Waterise og Lie Blikk.

Haavard Hana og Silje Askheim Eriksen

Haavard Hana og Silje Ask Eriksen fra VideoAssist vil dele innsikt i hvorfor de har valgt å omfavne mobilteknologi som produksjonsmetode, og hvordan denne tilnærmingen kan bidra i din innholdsstrategi for sosiale medier og markedsføring.

Bli med på dette spennende frokostmøtet for å oppdage hvordan du med enkle verktøy kan skape stor effekt i sosiale medier. Frisk opp din tilnærming til innholdsproduksjon og lær om hvorfor videoproduksjon ikke lengre er forbeholdt høye budsjetter og omfattende produksjoner. 

Kurs: Et dypdykk i video for sosiale medier (28. november)

Video er et stort tema, hvor nye muligheter og teknologi skjer nærmest ukentlig. Derfor arrangerer vi også et kurs med VideoAssist som går mer i dybden og tar deg steg-for-steg gjennom det du trenger å lære for å komme i gang eller produsere mer selv.


Påmelding kommer. Hold av datoen! 

Vis deltakere

  • Registrering til denne hendelsen er stengt

Tidligere arrangementer

Hold deg oppdatert!

Hold deg oppdatert ved å registrere deg på vårt nyhetsbrev. Det vil være nyttig. Vi lover.