Dato:

22.09.2021

Tid:

08:00 - 10:00

Sted:

BI - Campus Stavanger, Byfjordparken 17, 4007 Stavanger

Pris:

0 / 500

Deltakere:

85 (-1 ledig)

Instagram Reels, sa du? Hvorfor skal du bruke det og hvordan? Bli med på frokostmøte med Susanne Todnem, den dyktige dama bak Somedian – og få med deg alle triksene du trenger for bli en reser på Reels. 

Med Instagram funksjonen Reels kan du lage lekre, eller ulekre om du vil, videoer med flere kreative muligheter. Vi snakker blant annet ulike hastigheter, filter eller du kan slenge på litt god musikk. Videoene kan postes både i feed og på stories, eller begge deler. Så, hvor starter du?

I dette frokostmøte lærer du mer om:

  • Hvorfor du skal bruke Reels
  • Tips og triks for filming
  • Redigere film
  • Hvordan lage gode Reels
  • Idéer til Reels

Det faglige starter kl. 08.30, før den tid er det mingling, kaffe og lett frokost. Det blir én time foredrag og 15 min i etterkant til spørsmål.

Informasjon om parkering

Om foredragsholderen:
Susanne Bjerga Todnem er journalist og markedsfører som brenner for innhold av kvalitet, over kvantitet. Hun er daglig leder i Somedian hvor hun jobber med sosiale medier, markedsstrategi og kommunikasjon for kunder i inn- og utland. I tillegg er hun programleder og produsent av podkasten «Avdelingsmøte med Maiken og Susanne». Hun har tidligere vært gjesteforeleser på både på UiS og Handelshøyskolen BI.

Vis deltakere

  • Registrering til denne hendelsen er stengt

Tidligere arrangementer

Hold deg oppdatert!

Hold deg oppdatert ved å registrere deg på vårt nyhetsbrev. Det vil være nyttig. Vi lover.