Dato:

07.12.2023

Tid:

09:00 - 11:00

Sted:

Webinar / Klingenberg Kino

Pris:

0,- / 850,-

Bli med på MFO & PLAN-B sitt årlige talkshow – digitalt eller fysisk på Klinkenberg Kino i Oslo!

Den 7. desember er det klart for frokostmøte for å diskutere året som har gått, hvordan det har påvirket oss og hva vi kan forvente av 2024.

Du kan enten delta på webinar eller fysisk på arrangementet, og begge er gratis for MFFS-medlemmer, og koster 850,- for ikke-medlemmer. Merk at det vil være begrensede plasser på Klinkenberg Kino i Oslo.

Vi leser og hører hver eneste dag om en kritisk og alvorlig krigssituasjon i Europa, og eksponeres for dystre nyheter rundt vår egen økonomiske situasjon med økte priser, dramatisk høy rente og flere husholdninger og selskaper som strever for tiden.

Men, det finnes håp. Og i år har utvalgte profiler blitt invitert for å reflektere rundt nettopp dette, med ulike perspektiver.

Livet er for mange drittøft og består av ting vi ikke kan skjerme oss fra. Krig og vintermørke. Nå trenger vi en lykkeforsker! 

Ragnhild Bang Nes er seniorforsker FHI/førsteamanuensis Psykologisk institutt, UiO vil denne morgenen dele sine perspektiver om hvordan å finne håp i alt kaoset. Hvor er de små lukene i hverdagen som får frem smilet igjen?

Levekostnadene vi opplever tester vår tilhørighet og lojalitet til de merkevarene vi elsker. Hvordan kan kreativitet og merkevarenes tilstedeværelse bli en motkraft? 

Paal Fure, CEO, Dentsu Norway and Northern Europe vil reflektere rundt dette og de trendene vi opplever i markedet; hos forbruker og i et makroperspektiv.

Silje Sandmæl, forbrukerøkonom i DNB, har vært programleder i Luksusfellen og I lomma på Silje, har podcasten Pengetabu som handler om det du lurer på rundt økonomi, men ikke tør å spørre om. Er spesielt opptatt av økonomisk åpenhet, likestilling og inkludering.

Bjørg Thorallsdottir er en etterspurt kunstner, inspirator, forfatter og foredragsholder, som formidler hverdagsfilosofi, om livet, lykken, sorg, kjærlighet, og ikke minst mot – til å leve det livet som vi drømmer om.

Silje og Bjørg skal sammen med Harald og resten av panelet snakke om hvordan skape håp i det kaoset vi alle opplever for tiden. I tillegg vil Silje informere om hva nordmenn planlegger å bruke på årets julehandel, og hva de sier at de vil kjøpe – i tillegg til hvor mange som ønsker seg en gavefri jul i år..?  Hun vil også snakke om hvordan utsiktene til nordmenns økonomi i 2024 vil bli.

Bjørg på sin side vil fortelle om sin satsning «Destinasjon Glede», og hvordan lykkeskalaen til deltakerne endrer seg gjennom et livstilsendringskurs, og hvorfor dette er så viktig i den tiden vi er inne i nå.

Hvordan bygge et helt nytt norsk skimerke i en ekstremt konkurranseutsatt global bransje med svært begrensede midler og store dominerende aktører? Dette skal Jens Martin Johnsrud, daglig leder og eier av Stereo Skis fortelle mer om.

John Lauring Pedersen, Administrerende Direktør i Opinion, skal presentere ferske data fra Årets Juleundersøkelse. «Reisen til Julestemningen» er et resultat av årelang forskning på nordmenns julestemning. Hvordan forholder det norske folk seg til julen i år? Vil julegavehandelen bli påvirket av en endret økonomi? Og viktigst av alt; hva finner folk juleglede i? 

Niklas Jung Hansen skal som i fjor skape musikalsk magi, og ellers så gir jo vår alles kjære Harald Rønneberg som alltid håp i seg selv.

Viktig info:
Påmeldingsfrist: 06.12.2023 kl. 18:00. Link til webinaret deles samme dag, og etter at påmeldingsfristen har gått ut.

Ønsker du å delta fysisk på seminaret? Send oss en e-post på post@mffs.no for påmelding til fysisk arrangement.

Vis deltakere

  • Registrering til denne hendelsen er stengt

Tidligere arrangementer

Hold deg oppdatert!

Hold deg oppdatert ved å registrere deg på vårt nyhetsbrev. Det vil være nyttig. Vi lover.