Dato:

20.09.2020

Tid:

09:00 - 03:00

Sted:

Clarion Hotel Energy

Pris:

2500 / 4500

Hva er det med TED-formatet og disse foredragene som gjør at de treffer oss, til og med når vi sitter hjemme i sofaen og ser de på internett? Hva er det som har gjort TED til en av verdens mest anerkjente foredragscener? Hvorfor har en god TED-talk så stor gjennomslagskraft? Dette er noen av spørsmålene Christoffer Leborg vil forsøke å besvare på kurset. Han vil snakke om fire grunnleggende prinsipp som kjennetegner et godt foredrag, presentasjon eller salg:
  1. Et personlig ståsted. Foredragsholder tar utgangspunkt i sitt eget forhold til det hun vil snakke om.
  2. Levendegjøring. Stoffet presenteres på en måte som oppleves levende for publikum. Det skapes bilder i publikums hoder.
  3. Relevans. Det man sier oppleves som relevant for den som hører på. Det har en plass i tilhørerens liv.
  4. Call To Action. Det som presenteres inviterer til en eller annen form for reaksjon. En handling, en endring, en ny måte å tenke på.

Målgruppe

Kurset passer for alle som ønsker å bli bedre til å formidle sine budskap på en engasjerende måte. Dette er relevant for deg som jobber med kommunikasjon, markedsføring, salg eller undervisning. Hvis du ønsker å engasjere, mobilisere eller inspirere er dette kurset for deg.
  • Registrering til denne hendelsen er stengt
speaker-image

Christoffer Leborg

Christoffer Leborg er Speakers coach i TEDxOslo. Han er tekstforfatter og har i over 20 år hjulpet bedrifter og organisasjoner med å finne, formulere og formidle sitt budskap.

Siden 2017 har han hjulpet TEDxOslo sine foredragsholdere med å skrive foredrag som virkelig engasjerer.

Tidligere arrangementer

Hold deg oppdatert!

Hold deg oppdatert ved å registrere deg på vårt nyhetsbrev. Det vil være nyttig. Vi lover.