Dato:

13.01.2022

Tid:

13:30 -

Sted:

FOMO WORKS

Pris:

2000 / 2000

Deltakere:

200 (154 ledig)

🎈 Endelig. Nå er vi klar for Markedsføringsdagen – det gledes!

Det blir en dag med både god mat, drikke, faglig innhold og litt mingling – generelt finfin stemning.

Vi får blant annet besøk av Årets Markedsfører 2019, Sandnes Sparebank, som skal fortelle oss om reisen til Den Gule Banken. Trond Sandø fra TRY Reklame skal fortelle oss om det som må være en av de kuleste merkevarene der ute; IKEA.

I tillegg vil vi slå til med en aldri så liten paneldebattSist, men ikke minst, gleder vi oss til kåringen av Årets Markedsfører 2020.

Kort fortalt; det blir en kanon!
Mer informasjon kommer etter hvert. 

Den Gule Banken:
Sandnes Sparebank, Den Gule Banken, har vært igjennom en stor endringsreise de siste årene og har jobbet målrettet med å forbedre kundeopplevelsen i banken. Hver eneste situasjon hvor kunden samhandler med oss i banken, er en liten kundereise, forteller Lene Nordahl, Direktør for Kundeopplevelse. Og det er alle disse kontaktpunktene som i sum bidrar til kundeopplevelsen. På Markedsføringsdagen vil Nordahl vil fortelle om hvordan banken har jobbet systematisk for å øke kundetilfredsheten i Den Gule banken.

TRY Reklamen om IKEA Trash Collection 2021:Ikea Trash Collection 2021
Innen 2030 skal IKEA bidra til et lavutslippssamfunn ved å bli 100% sirkulære og klimapositive. Det betyr å ta ansvar for avfall som kunne vært unngått.

Et stort steg mot null avfall, er å sørge for at færre møbler blir kastet. Hvert år kastes det tre millioner møbler bare i Norge – og mange av dem er fra Ikea. Samtidig er vi verdensmestere i panting og returnerer 9 av 10 flasker.

Ikea ønsker å hjelpe kundene å kaste mindre og gi møblene ett nytt liv. To nye tjenester – det at Ikea nå kjøper tilbake møbler du ikke trenger lenger, og det at du kan bestille reservedeler gratis på nett var utgangspunktet for kampanjen.

Velkommen 2030.

Vis deltakere

Ikke medlem? Du kan bli medlem her.

Legge til deltaker

Tidligere arrangementer

Hold deg oppdatert!

Hold deg oppdatert ved å registrere deg på vårt nyhetsbrev. Det vil være nyttig. Vi lover.